sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kiireinen lukiolainen ilmoittautuu! #19

Heissaan, siitä onkin pitkä aika kun olen tänne bloggerin puolelle eksynyt. Paljon on tässä ajassa kerennyt taphtua. Melkein kolme jaksoa lukioa takana. Ihan hyvillä numeroilla kaiken päälle, vaikka poissa oloja onkin kertynyt enemmän, kuin monelle koko lukio aikana. Jyväskylässä yksin asumiseen ja uuteen kouluun sopeutunut. Myös uuden fysiikka valmentaja kanssa reenit on lähtenyt hyvin käyntiin. Leireilty paljo melkein 40 leiri päivää koulujen alusta tähän päivään, lähinnä ampumahiihtäjien kanssa Vuokatissa. Syksyllä tuli myös käytyä ensimmäistä kertaa mattotestissä arvoja ja kuntoa testailemassa ja ihan hyvää palautettahan sieltä tuli.

Ekat ampumahiihto kisat käyty ja samalla kisakausi avattu pari viikkoa sitten Kontiolahdella GP-kisoissa. Sieltä tulikin huima parannus edellisiin kisa-ammuntoihin kun lauantaina tuloksissa 2+0 ja sijoitus kolmas. Seuraavana päivänä ei ihan yhtä hyvään tulokseen vielä taito riittänyt ja taulut kaatu sen verran että sijoitus kahdeksas ja sakot 2+1+4. Ammunta valmentajaltakin tuli jo kommenttia, että mähän näytän jo ihan ampumahiihtäjltä, heh saavut kai se sekin on. Hiihto oli kuitenkin viikonlopun molempina päivinä ihan ok, ei mitään lennokasta. Mutta tällähetkellä kyllä tuntuu, että ylipäätään pysytyy hiihtämään ja avaamaan kauden terveenä! Toivottavasti sama jatkuisi tällä kertaa koko kauden...

Kauhee kiire tuntuis koko ajan olevan johonkin, suuntaan kokonajan olis jotain mitä pitäis tehä.  Ainut asia mikä mua harmittaa tällä hetkellä on se, että kaiken tön kiireen keskellä en ole kerennyt köydä ratsastamassa kertaakaan kesän jälkeeem. Mutta kun tuntuu vaan ettei missään vaiheessa kerkeä istua ja rauhottua ilman kauheaa stressiä siitä mikä jää tekemättä. Tasapainoilua koulutehtävien, fysiikka ja ammunta reenien sekä normaalin arjen pyörittämisessä. No luultavasti se tästä nyt vähän helpottuu kunhan tämän jakson nyt jaksaa tehdä kunnialla loppuun asti töitä. Ainakin koulun puolesta sillä oon käynyt järjästelemässä mun kursseja siten, että mulla on kevään koko ajan kahta kolmea lukuainetta per palkki + lilu eli liikunta/omaharjottelu. Toisaalta joululta alkaa kauhee kisa putki mikö loppuu vasta  Raahen sm-kiosihin maaliskuun vikana viikonloppuna. Sitä ennen ei oo kovin montaa viikko, minkä viettäisin kokonaan kotona. Noh ei se mitään sitähän mä haluun tehdä!






Ei kommentteja: